top of page

Optimaliseer uw energie met Granaline puur biologisch granaatappelsap!

Bijgewerkt op: 21 jun. 2023

Doe zoals Murielle Joye, neem onze puur biologisch granaatappelsap Granaline om uw vermoeidheid te verlichten!


BIO Granaline granaatappelsap is meer dan alleen een verfrissend drankje, het is een echte bron van energie en welzijn. Onlangs hadden we het genoegen getuigenis te ontvangen van Murielle Joye, een klinische psycholoog, die ermee heeft ingestemd haar ervaring met ons te delen.


Murielle Joye voelt, net als velen van ons, soms een daling van energie en vitaliteit. Ze ontdekte Granaline puur biologisch granaatappelsap, die haar in staat stelde haar dynamiek te herwinnen. Ik maak granaline granaatappelsap dat 2 keer per jaar geneest, vooral in de winter wanneer mijn lichaam zijn immuniteit moet versterken. Ik voel snel een verschil in mijn energieniveau en mijn vermogen om de dag het hoofd te bieden.”

„Ik doe twee rondes puur granaatappelsap per jaar. Het helpt me chronische pijn en vermoeidheid te bestrijden.” Murielle Joye
Getuigenis van Murielle Joye

Granaline puur biologisch granaatappelsap bevat van nature voorkomende vitamine C, E (B), B5, B9, mangaan, Antioxidanten en polyfenolen, die helpen het immuunsysteem te versterken en vermoeidheid te bestrijden (A). Het is een uitstekende bondgenoot voor degenen die hun vitaliteit en welzijn willen behouden. Vitamine C (A) staat bekend om zijn anti-oxiderende eigenschappen en zijn vermogen om de dagelijkse vermoeidheid te verminderen. Het handhaaft ook een normale energiemetabolisme (A). Studies hebben ook aangetoond dat vitamine B5 en vitamine B9 helpen mentale en fysieke vermoeidheid te verminderen. [1]


Bij Granaline zetten we ons in om producten van goede voedingskwaliteit aan te bieden, van biologische landbouw, om de rijkdom en zuiverheid van de voordelen van granaatappel te behouden. Ons sap van BIO-granaline granaatappels wordt gemaakt van zongerijpte granaatappels, met de hand geplukt en mechanisch geperst om alle voedingsstoffen te behouden. De flash-pasteurisatie techniek gebruikt en aangepast aan onze granaatappelsap bio laat toe om de voedingskwaliteit van granaatappelsap BIO Granaline te behouden.


Wacht niet langer om de getuigenis van Murielle Joye en de voordelen van onze pure granaatappelsap BIO Granaline te ontdekken.


Geef uw lichaam een natuurlijke bron van energie (A) en vitaliteit, om het leven met sereniteit en dynamiek tegemoet te komen.


 Murielle Joye en een fles granaatappelsap
Murielle Joye


Getuigenis #4

Kunt u uzelf voorstellen?


Mijn naam is Murielle Joye, ik ben 49 jaar en ik ben moeder van drie oudere kinderen van 16, 19 en 24 jaar. Ik werk als klinisch psycholoog, bedachtzame mediation instructor en content creator.
Kunt u ons vertellen over uw levensstijl en dieet? (Beroep, lichamelijke activiteiten, dieet, enz.)


Ik ben een flexariër en ik heb een pre-diabetes dieet. Voor mij zijn goed eten en preventieve voeding belangrijk. Als één enkele moeder heb ik zeer drukke dagen, maar ik boek mijn weekends af. Ik oefen vooral wandelen en ga langzaam terug op de fiets. Ik neem graag de tijd om te ontspannen door handmatige activiteiten zoals keramiek en meer in het algemeen alles wat met de schepping te maken heeft te doen. Ik houd ook van schrijven en fotografie.


Waarom begon u granaatappelsap te consumeren?

Pure granaatappelsap BIO Granaline
Onze pure granaatappelsap BIO Granaline

Ik begon granaatappelsap te consumeren om gezondheidsredenen. Ik doe twee behandelingen per jaar door een drankje te drinken om 10:00 uur. Het helpt me vermoeidheid en chronische pijn te bestrijden.
Hebt u een favoriet granaline-product?


Ik ken het merk Granaline nu al drie of vier jaar. Ik had de kans om veel producten te testen zoals mousserende dranken en thee, Granaline puur biologisch granaatappelsap of BIO Granaline azijn en BIO Granaline granaatappelconcentraat. Mijn favoriete product is het BIO Granaline granaatappelconcentraat en ik aarzel niet om het regelmatig aan mijn entourage aan te bevelen.


Dank aan Murielle voor haar getuigenis!Références

[1] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31963141/ Tardy AL, Pouteau E, Marquez D, Yilmaz C, Scholey A. Vitamins and Minerals for Energy, Fatigue and Cognition: A Narrative Review of the Biochemical and Clinical Evidence. Nutrients. 2020 Jan 16;12(1):228. doi: 10.3390/nu12010228. PMID: 31963141; PMCID: PMC7019700.

Numéro d’entrée de l’EFSA :

(A) Vitamine C : 139, 2622, 135, 2334, 3196

(B) Vitamine E : 160, 162, 1947

Comments


bottom of page