top of page

In Oreye biedt de cafetaria van de Omnisporthal onze biologische Granaline drankjes aan

Bijgewerkt op: 21 jun. 2023

Ontdek de cafetaria van de Hall Omnisport d'Oreye! Een warme en vriendelijke plaats die huisgemaakte gerechten aanbiedt met lokale producten! U vindt er zelfs onze biologische Granaline drankjes!Laurent Giry met onze BIO Granaline drankjes
Laurent Giry, eigenaar van l'Or en Bar


Dankzij zijn professionele omschakeling heeft Laurent Giry de kans gegrepen om de cafetaria van de sporthal van Oreye over te nemen. De uitbater van de cafetaria, die pas 6 maanden geleden werd geopend, heeft heel wat projecten in gedachten! Hij wil veel evenementen organiseren, zoals concerten, feesten, theedansen en rommelmarkten!


U zult ook kunnen genieten van heerlijke huisgemaakte gerechten met lokale producten! En je vindt er zelfs onze biologische Granaline drankjes! Ben je student en op zoek naar een baan of een flexbaan voor deze zomer, aarzel dan niet om contact op te nemen!


Om meer te weten te komen over het L'Or en Bar, interviewden we de eigenaar Laurent Giry! Ontdek zijn interview!


Kun je jezelf en je team voorstellen?


Mijn naam is Laurent Giry en ik ben de manager van de cafetaria in de Oreye sporthal, ook wel L'Or en Bar genoemd. Ik werk voornamelijk alleen, maar mijn partner Rachel, helpt me met de boekhouding en tijdens grote evenementen. Ik kan ook rekenen op mijn schoonmoeder, Monique, om me af en toe een handje te helpen.


Kunt u ons vertellen over de geschiedenis van Gold in Bar?


Ik werkte 17 jaar in de voedingsindustrie en besloot van baan te veranderen. Eerst wilde ik in de fastfood werken, maar ik wilde ook mijn eigen voedsel kunnen verwerken. Ik had dus toegang tot het beroep nodig. Ik begon een opleiding catering bij IFAPME. In die periode deed zich de kans voor om de zaalkantine over te nemen. Ik sprong erop en we werden gekozen! De naam van mijn zaak "L'Or en Bar" komt voort uit het feit dat ik van woordspelingen hou. 😊


Wat voor evenementen organiseert u in uw bar?


We proberen verschillende evenementen om een andere klantenkring aan te trekken dan de sporters. Nu het sportseizoen voorbij is, wordt de clientèle wat schaarser. Deze zomer worden we een verkooppunt voor de ijssalon "le Limon blanc", we zijn er zeker van dat we een klantenkring zullen hebben voor dit heerlijke product 😊 We willen ook concerten of theedansen organiseren. Op 27 mei hebben we de Sparkling Mood, een pop rock band, in concert, andere bands hebben ons al gecontacteerd om bij ons te komen spelen. In juli is het onze eerste theedans, we willen dit maandelijks organiseren. Ook lenen we de ruimte uit voor seminars, tupperware demonstraties bijvoorbeeld. 😊


Op 29 juli organiseer ik mijn eerste brouwerijvlooienmarkt in de Hal. Het is een rommelmarkt rond brouwerijvoorwerpen (ik ben een verzamelaar van Jupiler en Piedboeuf glazen) en er zijn niet veel van dit soort rommelmarkten meer in de provincie.


Waarom heeft u ervoor gekozen om met Granaline te werken?


Om Dylan Dassy te plezieren, uw stagiair die ook wethouder van sport is in Oreye. Nee, ik maak een grapje, ik hou van lokale producten, dus waarom geven we biologische producten zoals deze geen kans! We worden zo overspoeld met industriële producten van slechte kwaliteit en zelfs gevaarlijk voor onze gezondheid!


Het beetje catering dat ik doe, doe ik met producten die van lokale productie komen. Ik heb heel weinig producten die van grootschalige productie komen. Bovendien had ik de gelegenheid om uw functionele BIO Granaline producten te proeven, en ik vind ze zeer goed en bovendien zijn ze biologisch!


Bedankt Laurent voor het beantwoorden van al onze vragen! Tot ziens op 27 mei in L'Or en Bar voor een feestelijke en muzikale avond!l'or en bar logoComments


bottom of page